Ayrılık Sözleri

19 Aralık 2007 Çarşamba

Askim; gökyüzünde bir yildiz seç. Senin kadar güzel ve parlak olsun. Benim içinde bir yildiz seç, parlakligi önemli degil yeterki sana yakin olsun..



Sen çatlayan dudagimda bir damla su, içimdeki yasama tutkusu, avuçlarima düsen kar tanesi. Sen! Sevgilim, Sevdigim, Taptigim, Herseyimsin. S.Ç.S. Bebegim..






Gülmek için mutlu olmayi bekleme, belki mutluluk gülüsünde saklidir, sakin aglayim deme bilki biryerlerde senin bir tek gülüsün için yasayan vardir..



Birgün seni ne kadar sevdigimi soracaksin:Bir serçenin gözyasi kadar diyecegim,o kadarcik mi diyeceksin ama bilmeyeceksin ki serçeler agladiklari zaman ölürler.



Gecemidir insani hüzünlendiren Yoksa insanmidir hüzünlenmek için geceyi bekleyen?Gecemidir seni bana düsündüren,Yoksabenmiyim seni düsünmek içingeceyi bekleyen?



Ne insanlar tanidim yildizlar gibiydiler. Hepsi göklerdeydi, parliyordu. Ama ben seni, günesi seçtim. Bir günes için bin yildizdan vazgeçtim.



Seni yildizlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici, çekici ve güzelsin, ama aranizda tek fark var, onlar milyonlarca sen birtanesin..



Gece yarisi islak gözlerim, camda seni bekliyor, belki gelir diyorum. Hani bir sarkimiz vardiya, onu söylüyorum ve seni çok seviyorum.



Cama vuran her damlada bir tek sen varsin. Ne istiyorum biliyor musun, her gün yagmur yagsin.



Uzakliklar küçük sevgileri yok eder, büyükleri ise yüceltir. Tipki rüzgarin mumu söndürüp, atesi yükselttigi gibi.



Eger beni bu sokakta, bu mahallede, bu sehirde bulamazsan Sevgilim bilki ben, gözlerinin daldigi yerdeyim.



Sen gözlerimde bir damla yas olsaydin Seni kaybetmemek için ömür boyu aglamazdim.



WUJOh!M3S !U3S W!J3P3 U!W3h (Telefonunuza yazin ve ters çevirin)



Hayatta iki kör taniyorum; 1.si senden baskasini görmeyen ben 2.si seni sevmeme ragmen beni göremeyen sen.





Birine verilecek deger, ugruna feda edilebileceklerle ölçülebiliyorsa aç gözlerini etrafina bak. Gördügün herseyi feda edebilirim. Ama sakin aynaya bakma!



Yalnizligim yanimda kimse olmadigindan degil, Yalnizligim yanimda sen olmadigindandir.



Sen en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmel ama herkesin hak edemeyecegi kadar özelsin..

Sana birsey söyleyecegim ama sakin üzülme. Dün doktora gittim, böbregimde kum, kalbimde seni buldular.



Ben seni unutmak için sevseydim, sana olan tutkunlugumu kalbime degil, günes çiktigi zaman kaybolan bugulu camlara yazardim.



7 ayri iklimden 7 çesit ari getirseler 7 çesit ari 7 ayri çiçegi dolaisa 7 ayri çiçekten 7 çesit bal yapsa senin kadar tatli olamaz..



Ben seni asil insanlarin basit sevgisiyle degil, Basit insanlarin asil sevgisiyle seviyorum.



Yalnizlik gecelerin, Ümit bekleyenlerin, Hayal çaresizlerin, Yagmur sokaklarin, Tebessüm dudaklarin, Sen ise yalniz benimsin birtanem..

0 yorum: